LAULUTUNNIT

Laulutunneille saat tulla sellaisena kuin olet! Kanssani voit aloittaa harrastuksen alusta tai voit tulla hiomaan taitojasi. Lähiopetus tapahtuu Viitaniemen Laulustudiolla. Voit valita sopivan tuntipaketin, jolloin käyt tunneilla paketin voimassaolon puitteissa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Vaihtoehtoisesti voit aloittaa laulun kausioppilaana, jolloin sinulla on laulutunti viikoittain tai joka toinen viikko samaan aikaan. 

Päivitetty 1.1.2022 Kevään 2022 kausioppilasilmoittautuminen on päättynyt.

VERKKOTUNNIT

Verkkotunti on hyvä vaihtoehto, kun asut eri paikkakunnalla tai haluat muuten vain käydä laulutunneilla kotoa käsin. Verkkolaulutunti pidetään ZOOM -videoneuvottelupalvelussa. Tarvitset tietokoneen tai tabletin, toimivan nettiyhteyden ja rauhallisen tilan. Verkkotunnit ovat samanhintaisia kuin lähitunnit. Voit halutessasi vaihtaa laulutunnin verkkotunniksi, kun ilmoitat siitä hyvissä ajoin.

KUOROLAULUNOPETUS

Kuorolaulunopetus on yksilöllistä koulutusta kuorolaisille ja kuoroille. Tarjoan aikaa henkilökohtaiseen, stemmasektioiden tai koko kuoron laulunopetukseen. 

KURSSIT

Viitaniemen Laulustudiolla järjestettävistä kursseista ilmoitetaan aina kurssikohtaisesti. Lisäksi minut voi myös tilata kouluttamaan minne vain. Kurssitoiveita voi lähettää vaikkapa sähköpostitse!